Kontingenter og treningsavgifter 2019

Postet av Åsgårdstrand IF den 12. Mai 2019

Her er oversikt over hva årets kontingenter og treningsavgifter for hvert enkelt lag/gruppe og hva avgiftene innebærer.

Fotballtur til Skien

Postet av Åsgårdstrand IF den 2. Mai 2019

Nesten 70 unge spillere fra Åsgårdstrand Idrettsforening fylte en stor buss og reiste på eliteseriekamp i Skien.

Det var 31.mars og i anledning sesongstart i Eliteserien at 70 unge fotballspirer i ÅIF dro på inspirasjonstur til Skien. Spillerne var i hovedsak 9, 10 og 11 år, både gutter og jenter. På Skagerak Arena i Skien fulgte de nøye med på oppgjøret mellom Odd og Brann, som til slutt endte med hjemmeseier 3-2.

Stian Nilsen i ÅIF forteller at klubben nå satser mye på å skape et godt miljø, og at denne turen var så vellykket at flere turer, blant annet til landskamper, trolig vil bli arrangert i løpet av sesongen. Han legger til at spillerne slapp unna med en liten egenandel fordi turen ble sponset av en Rema 1000 i Horten.Velkommen til dugnad på idrettsanlegget søndag 5.mai!

Postet av Åsgårdstrand IF den 30. Apr 2019

Søndag førstkommende, 5/5-19 kl. 11.00, arrangerer ÅIF sin årlige vårdugnad på idrettsanlegget i Åsgårdstrand. Det blir ulike oppgaver som skal utføres. Alt i fra rydding og vasking til samling av gummigranulat rundt kunstgressbanen. I den forbindelse trenger vi frivillighets- og dugnadsånd.

Vi håper at mange ser sin besøkelsestid til en arbeidsom, hyggelig og sosial formiddag på idrettsanlegget.
Ta gjerne med en rake, kost og spade hvis du har.

Det blir servering av kaffe, brus og vafler.

Det er meldt fint dugnadsvær,  så møt opp med godt humør og arbeidslyst!

Med vennlig hilsen, hovedstyret i ÅIF. Bli med og hjelp ÅIF med innkjøp av oppblåstbare fotballbaner.

Postet av Åsgårdstrand IF den 15. Apr 2019


Mandag 8.mai arrangerer ÅIF aktivitetsdag på idrettsanlegget i Åsgårdstrand. Nå kan du bli med å hjelpe til å lage enda mer fotballmoro for barn og unge i Åsgårdstrand og omegn.  

For i anlending denne aktvitetetsdagen ønsker idrettsforeningen å gå til innkjøp av tre oppblåsbare fotballbaner som skal tas i bruk på denne dagen, samt til aktivitetsturneringer.
Oppblåstbare fotballbaner: Tre fotballbinger av denne typen ønsker ÅIF å investere i for å gi barn og unge enda mer fotballmoro på idrettsanlegget i Åsgårdstrand. Ønsker du å bidra, så er det bare å vippse over ett bidrag eller bli støttemedlem (200,-). Vippskonto er 11840, merkes med "støttemedlem/bidrag".

ÅIF håper du er med på laget.Rapport for sesongen 2018

Postet av Åsgårdstrand IF den 19. Mar 2019

Her kan du finne filen med fullstendig rapport for ÅIF i 2018. Dette er rapporten som vil bli gjennomgått på årsmøtet onsdag 20.03.2019 kl. 19.00 på klubbhuset i Åsgårstrand. (filen ligger nedenfor).

Årsmøte_2019.pdfLevert av IdrettenOnline