Dans i Åsgårdstrand

Postet av Åsgårdstrand IF den 14. Jan 2020

ÅIF fortsetter med dans for alle danseglade barn i Åsgårdstrand på Paletten treningssenter i 2. etasje. Det blir kurs over 10 ganger, og oppstart er i uke 4. Det blir i utgangspunktet tre forskjellige parti å velge mellom:

Dans 1 (Treningstid: Torsdager kl. 17.00-17.45)

Dans 1 er for de barna som ikke har danset så mye før, og ønsker å få en fin tilnærming til dans med enkle dansetrinn. Passer særlig for de minste barna.

Dans 2 (Treningstid: Torsdager kl. 16.00-16.45)

Dans 2 er for de barna som har danset litt før, og ønsker å få en videreutvikling med både enkle og litt mer avanserte dansetrinn. Passer for skolebarna.

 Dans Hiphop (Treningstid: Mandager kl. 16.00-16.45)

Hiphop kan beskrives som street style med tøffe dansetrinn. I hiphop er det sterke og store bevegelser som gjelder, og her lærer barna grunnleggende trinn. Passer for alle.

 

Pris: 600 kr. per kurs, om man velger å kombinere to kurs blir prisen 1000 kr. for begge kursene. Vippses til 11840, husk å merke påmeldingen med barnets navn, klasse og partiet barnet velger. 

 

Det er tre instuktører på hvert parti som har erfaring dans selv, samt at de har tidligere vært instruktører for ÅIF dansecrew. Disse heter Malin, Eleah og Ellinor.

Spørsmål? Kontakt Oda Eline Aasland:)


0 Kommentar

Fullt hus på ÅIF Juletrefest

Postet av Åsgårdstrand IF den 9. Jan 2020

Onsdag var det igjen duket for juletrefest på klubbhuset til ÅIF. Det er veldig hyggelig at det igjen blir arrangert juletrefest i ÅIFs regi, og ikke minst at det kom så mange.

Festen var full av energi, som det skal være på en juletrefest, og det ble arrangert aktiviteter både inne i og utenfor klubbhuset. I underetasjen var det laget en hinderløype hvor man blant annet kunne prøve seg på balansering, kasting av erte-poser og lakrissnøre spising. Selv om det var mørkt ute, ble de aller fleste med på rebusløp og naturbingo på plassen bak klubbhuset.

Salen inne ble omgjort til kafé hvor en kunne få kjøpt kaffe, gløgg, kaker og grillpølser, og ikke minst slå av en hyggelig prat med gamle og kanskje noen nye bekjentskaper.

For å få plass til så mange som mulig, ble det gang rundt juletreet under åpen himmel. Hele fire ringer klarte vi å danne rundt treet, mens vi stemte i med «Så går vi rundt om en Einebærbusk» og «Jeg gikk meg over sjø og land» med god hjelp av Einar Winther som forsanger. Vi avsluttet med «På låven sitter nissen», og til barnas store glede hadde ikke nissen, eller nissene i dette tilfellet, kommet seg hjem til Snøfall!

Hele 115 godteposer ble delt ut denne kvelden og det sier litt om det flotte engasjementet vi har i klubben vår. Enten som deltager eller som bidragsyter.

Det var også hyggelig at så mange også tok turen innom ÅIFs Loppebutikk denne kvelden, Nina Skjærseth minner om at det bare er å ta kontakt (915 55 402) hvis dere har lopper som kan selges i Loppebutikken.

Tusen takk for en flott kveld 

#vieråif


Bilder fra juletrefesten finner du her.


0 Kommentar

Juletrefest på ÅIF huset 8.Januar kl 17.00-18.30

Postet av Åsgårdstrand IF den 5. Jan 2020ÅIF ønsker velkommen til  juletrefest for barn og voksne i Åsgårdstrand.

Det vil bli aktiviteter for store og små, som naturbingo, rebusløp, hinderløype, lakris lek og Limbo osv,              -og selvfølgelig gang rundt juletreet.

Ta med ute-klær da noen av aktivitetene er utendørs. 

Gang rundt juletreet vil også foregå ute under åpen himmel med korpsmusikk!

Inne på klubbhuset blir det kafé, med  salg av grillpølser, kaker, kaffe og saft/kakao/gløgg.

Program:

kl 17.00 Velkommen
kl 17.00-18.30 Salg av pølser på grill ute, kaker og drikke
kl 17.10 Leker for barna inne og ute
kl 18.15 Gang rundt juletreet ute med korpsmusikk
Kanskje kommer nissen?

ÅIF ønsker alle velkommen til en hyggelig juletrefest.


Inngang kr. 30,- pr voksen.


0 Kommentar

Juleavslutning for ÅIF Allidrett

Postet av Åsgårdstrand IF den 7. Des 2019

Onsdag denne uken var det felles juleavslutning for allidretten på Åsgården skole, med fullt hus og mye positiv energi.

For å komme i den rette julestemningen, var vi så heldige å få besøk av Åsgården skolekorps, som spilte både kjente og for noen ukjente låter som både svingte og fikk oss i julestemning.

Så var det ÅIF sin tur, og for et heidundrende show vi fikk se, her var det små og litt større nisser som danset julen inn med BliME dansen, hipp hopp og nisse hipp hopp. Alle var med og fikk vise hva de har øvd på sammen denne høsten. 

Etter showet ble det servert grøt og saft, og mens de voksne slo av en prat var det full rulle i gymsalen med fotball, turn og akrobatikk. Og som seg hør og bør stakk det innom hele to julenisser med sekkene fulle av godteposer. 

Tusen takk til alle dere som gjør en innsats for barn og unge i Åsgårdstrand, enten som trenere, foreldrekontakter eller frivillige hjelpere. Dere er med på å gjøre en stor forskjell for mange i byen vår.

ÅIF ønsker også å sende en stor takk til KIWANIS for støtte til godteposer og ikke minst sikkerhetspakkene med refleksprodukter.

God jul til dere alle og håper vi sees på ÅIFs Juletrefest tidlig i Januar.

Flere bilder finner du her

0 Kommentar

Julelotteri 2019

Postet av Åsgårdstrand IF den 28. Okt 2019

I mange år har ÅIF holdt julelotteri og 2019 er ikke noe unntak. I tradisjonens tro holder ÅIF sin årlige juleutlodning.

I disse dager får ÅIFs medlemmer, både fotball og allidrett, på barne- og ungdomsnivå fra 6 år og oppover, utdelt loddlister av deres respektive foreldrekontakter.

Frem til 24.november vil de selge lodd der pengene som kommer inn går tilbake til barn og ungdom i ÅIF og for å opprettholde og forbedre idrettsforeningens aktivitetstilbud. 

Laget/gruppa som selger flest lodd vil få spandert pizzakveld på klubbhuset. Og gutten/jenta som selger flest lodd vil få et gavekort på Intersport (Horten) til en verdi av 500,-.

Loddsalg på Paletten

Som tidligere vil vi også i år ha representanter fra ÅIF sittende i gangen på Paletten for å selge lodd. Det skjer over to helger. Torsdag til lørdag 28-30.november og torsdag til lørdag 12 - 14.desember. Vi sitter der fra kl. 12-18 disse dagene.

Vi har fortsatt ledige vakter disse dagene (hver vakt er på to timer), så dersom du ønsker å bidra er det bare å kontakte utlodningsansvarlig Esben Sand Aasen på tlf. 913 29 373 eller e-post: eaasen1989@gmail.com.

Gevinster:

Vi kan ikke ha lotteri uten gevinster og ÅIF er veldig takknemlig for at mange ønsker å bidra. Her følger foreløpig gevinstliste for årets utlodning. Den vil oppdateres forløpende etter hvert som flere gevinster kommer inn. Trekningsdato er onsdag 18.desember.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline