Juleavslutning for ÅIF Allidrett

Postet av Åsgårdstrand IF den 7. Des 2019

Onsdag denne uken var det felles juleavslutning for allidretten på Åsgården skole, med fullt hus og mye positiv energi.

For å komme i den rette julestemningen, var vi så heldige å få besøk av Åsgården skolekorps, som spilte både kjente og for noen ukjente låter som både svingte og fikk oss i julestemning.

Så var det ÅIF sin tur, og for et heidundrende show vi fikk se, her var det små og litt større nisser som danset julen inn med BliME dansen, hipp hopp og nisse hipp hopp. Alle var med og fikk vise hva de har øvd på sammen denne høsten. 

Etter showet ble det servert grøt og saft, og mens de voksne slo av en prat var det full rulle i gymsalen med fotball, turn og akrobatikk. Og som seg hør og bør stakk det innom hele to julenisser med sekkene fulle av godteposer. 

Tusen takk til alle dere som gjør en innsats for barn og unge i Åsgårdstrand, enten som trenere, foreldrekontakter eller frivillige hjelpere. Dere er med på å gjøre en stor forskjell for mange i byen vår.

ÅIF ønsker også å sende en stor takk til KIWANIS for støtte til godteposer og ikke minst sikkerhetspakkene med refleksprodukter.

God jul til dere alle og håper vi sees på ÅIFs Juletrefest tidlig i Januar.

Flere bilder finner du her

0 Kommentar

Julelotteri 2019

Postet av Åsgårdstrand IF den 28. Okt 2019

I mange år har ÅIF holdt julelotteri og 2019 er ikke noe unntak. I tradisjonens tro holder ÅIF sin årlige juleutlodning.

I disse dager får ÅIFs medlemmer, både fotball og allidrett, på barne- og ungdomsnivå fra 6 år og oppover, utdelt loddlister av deres respektive foreldrekontakter.

Frem til 24.november vil de selge lodd der pengene som kommer inn går tilbake til barn og ungdom i ÅIF og for å opprettholde og forbedre idrettsforeningens aktivitetstilbud. 

Laget/gruppa som selger flest lodd vil få spandert pizzakveld på klubbhuset. Og gutten/jenta som selger flest lodd vil få et gavekort på Intersport (Horten) til en verdi av 500,-.

Loddsalg på Paletten

Som tidligere vil vi også i år ha representanter fra ÅIF sittende i gangen på Paletten for å selge lodd. Det skjer over to helger. Torsdag til lørdag 28-30.november og torsdag til lørdag 12 - 14.desember. Vi sitter der fra kl. 12-18 disse dagene.

Vi har fortsatt ledige vakter disse dagene (hver vakt er på to timer), så dersom du ønsker å bidra er det bare å kontakte utlodningsansvarlig Esben Sand Aasen på tlf. 913 29 373 eller e-post: eaasen1989@gmail.com.

Gevinster:

Vi kan ikke ha lotteri uten gevinster og ÅIF er veldig takknemlig for at mange ønsker å bidra. Her følger foreløpig gevinstliste for årets utlodning. Den vil oppdateres forløpende etter hvert som flere gevinster kommer inn. Trekningsdato er onsdag 18.desember.


0 Kommentar

Oversikt kamper høsten 2019

Postet av Åsgårdstrand IF den 7. Sep 2019

Endringer og spørsmål sendes til Jan Broms mob: 988 036 08

kampoversikt høsten 2019.docx


0 Kommentar

Loppebutikk på klubbhuset i Åsgårdstrand

Postet av Åsgårdstrand IF den 2. Sep 2019


Åsgårdstrand Idrettsforening har startet opp med loppebutikk på klubbhuset. Butikken vil holde åpent hver onsdag fra og med onsdag 4.september fra klokken 17.00-20.00. 

Butikken vil også holde oppe under aktivitetsdagen torsdag 5 september fra 17.00-20.00

Idrettsforeningen har opprettet egen dagbemannet «loppetelefon» du kan ringe, mob: 91 55 54 02, og tar imot lopper med åpne armer. Pengene klubben får inn, vil blant annet gå til innkjøp av en ny, oppblåsbar turnmatte.  Nina Skjærseth ønsker deg velkommen til åpning av loppebutikk på klubbhuset i Åsgårdstrand onsdag 4.september. 


Primus motor, Nina Skjærseth, kan opplyse om at salget går jevnt og trutt, og at det også er opprettet en egen hjemmside på Facebook: Åsgårdstrand IF loppemarked. 

Hun gleder seg til offisiell åpning førstkommende onsdag, hvor alle selvsagt er hjertelig velkommen. Her kan hun også lokke med salg av nytraktet kaffe, samt noe å bite i.


ÅIF ønsker velkommen til en hyggelig handel.


0 Kommentar

Aktivitetsdag på Åsgårdstrand idrettsplass 5.september

Postet av Åsgårdstrand IF den 31. Aug 2019


ÅIF gjentar vårens suksess, og starter høstsesongen med aktivitetsdag for alle barn i alle aldre på ÅIF idrettsplass torsdag 5. september. Vi holder på fra kl. 17.00 —19.00.
 

Av aktiviteter kan vi nevne hinderløype, orientering, ballkast, 60m og høyde.
Det vil også være hoppeslott, oppblåsbar fotballbane, mulighet for straffespark på “voksne” målvakter og svampestafett.
ktivitetsdagen avsluttes med publikumsfavoritten; Terrengsprint.

Her får barna startnummer, og starter i henhold til alder. Premie til alle!Kom å bli med på en hyggelig ettermiddag, ta gjerne middagen på banen og hei fram barna våre. Kiosken er åpen, og serverer pølser, is, kake og noe å drikke. Alle barn i området er velkomne. I vår var det rekordstor oppslutning, på hele 150 betalende barn, og vi satser på nok en rekord!

A-laget spiller toppoppgjør mot Flint på banen kl. 19.30. Vi oppfordrer til å bli igjen og heie. :) 


Pris kr 25,-

Vipps gjerne på forhånd, men navnet på barnet, for en mer effektiv påmelding.

Vipps: 11840

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline