Dans i Åsgårdstrand

Postet av Åsgårdstrand IF den 14. Jan 2020

ÅIF fortsetter med dans for alle danseglade barn i Åsgårdstrand på Paletten treningssenter i 2. etasje. Det blir kurs over 10 ganger, og oppstart er i uke 4. Det blir i utgangspunktet tre forskjellige parti å velge mellom:

Dans 1 (Treningstid: Torsdager kl. 17.00-17.45)

Dans 1 er for de barna som ikke har danset så mye før, og ønsker å få en fin tilnærming til dans med enkle dansetrinn. Passer særlig for de minste barna.

Dans 2 (Treningstid: Torsdager kl. 16.00-16.45)

Dans 2 er for de barna som har danset litt før, og ønsker å få en videreutvikling med både enkle og litt mer avanserte dansetrinn. Passer for skolebarna.

 Dans Hiphop (Treningstid: Mandager kl. 16.00-16.45)

Hiphop kan beskrives som street style med tøffe dansetrinn. I hiphop er det sterke og store bevegelser som gjelder, og her lærer barna grunnleggende trinn. Passer for alle.

 

Pris: 600 kr. per kurs, om man velger å kombinere to kurs blir prisen 1000 kr. for begge kursene. Vippses til 11840, husk å merke påmeldingen med barnets navn, klasse og partiet barnet velger. 

 

Det er tre instuktører på hvert parti som har erfaring dans selv, samt at de har tidligere vært instruktører for ÅIF dansecrew. Disse heter Malin, Eleah og Ellinor.

Spørsmål? Kontakt Oda Eline Aasland:)


0 Kommentar

Fullt hus på ÅIF Juletrefest

Postet av Åsgårdstrand IF den 9. Jan 2020

Onsdag var det igjen duket for juletrefest på klubbhuset til ÅIF. Det er veldig hyggelig at det igjen blir arrangert juletrefest i ÅIFs regi, og ikke minst at det kom så mange.

Festen var full av energi, som det skal være på en juletrefest, og det ble arrangert aktiviteter både inne i og utenfor klubbhuset. I underetasjen var det laget en hinderløype hvor man blant annet kunne prøve seg på balansering, kasting av erte-poser og lakrissnøre spising. Selv om det var mørkt ute, ble de aller fleste med på rebusløp og naturbingo på plassen bak klubbhuset.

Salen inne ble omgjort til kafé hvor en kunne få kjøpt kaffe, gløgg, kaker og grillpølser, og ikke minst slå av en hyggelig prat med gamle og kanskje noen nye bekjentskaper.

For å få plass til så mange som mulig, ble det gang rundt juletreet under åpen himmel. Hele fire ringer klarte vi å danne rundt treet, mens vi stemte i med «Så går vi rundt om en Einebærbusk» og «Jeg gikk meg over sjø og land» med god hjelp av Einar Winther som forsanger. Vi avsluttet med «På låven sitter nissen», og til barnas store glede hadde ikke nissen, eller nissene i dette tilfellet, kommet seg hjem til Snøfall!

Hele 115 godteposer ble delt ut denne kvelden og det sier litt om det flotte engasjementet vi har i klubben vår. Enten som deltager eller som bidragsyter.

Det var også hyggelig at så mange også tok turen innom ÅIFs Loppebutikk denne kvelden, Nina Skjærseth minner om at det bare er å ta kontakt (915 55 402) hvis dere har lopper som kan selges i Loppebutikken.

Tusen takk for en flott kveld 

#vieråif


Bilder fra juletrefesten finner du her.


0 Kommentar

Juletrefest på ÅIF huset 8.Januar kl 17.00-18.30

Postet av Åsgårdstrand IF den 5. Jan 2020ÅIF ønsker velkommen til  juletrefest for barn og voksne i Åsgårdstrand.

Det vil bli aktiviteter for store og små, som naturbingo, rebusløp, hinderløype, lakris lek og Limbo osv,              -og selvfølgelig gang rundt juletreet.

Ta med ute-klær da noen av aktivitetene er utendørs. 

Gang rundt juletreet vil også foregå ute under åpen himmel med korpsmusikk!

Inne på klubbhuset blir det kafé, med  salg av grillpølser, kaker, kaffe og saft/kakao/gløgg.

Program:

kl 17.00 Velkommen
kl 17.00-18.30 Salg av pølser på grill ute, kaker og drikke
kl 17.10 Leker for barna inne og ute
kl 18.15 Gang rundt juletreet ute med korpsmusikk
Kanskje kommer nissen?

ÅIF ønsker alle velkommen til en hyggelig juletrefest.


Inngang kr. 30,- pr voksen.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline