Leah, Mille og Synne instruerer Allidretten i Turn

Postet av Åsgårdstrand IF den 11. Mar 2020

Det er så moro når vi kan leie inn noen av "våre egne" som instruktører til å holde kurs på Allidretten. 

Denne gangen er det Leah Thorvaldsen, Mille Aasland og Synne Frøyen Kroken, alle fra Åsgårdstrand, som skal være turn instruktører for den aktive gjengen i allaktiviteten. Disse jentene er kjempeflinke og ikke minst modige som tar på seg denne jobben, for hele 60 barn har de å holde styr på. Du finner dem i gymsalen på onsdager fra kl. 16.30-19.30. 

Bilder fra dagens trening finner du HER

Vi er ÅIF <3


0 Kommentar

Full rulle på FFO

Postet av Åsgårdstrand IF den 11. Mar 2020

Det var stor aktivitet på kunstgressbanen i dag da hele 33 fotballglade jenter og gutter sparket igang  ÅIF FFO, eller fotballfritidsordning som det også kalles. 

Treningen ble kyndig ledet av tidligere elitespiller Petter Furuseth Olsen og Ole Opthun. 

FFO er ett ekstra treningstilbud for de som ønsker det.  Dette gratistilbudet vil være hver onsdag fra kl. 13.30 helt fram til sommerferien. Flere bilder finner du HER

Vi er ÅIF <30 Kommentar

FFO i ÅIF.

Postet av Åsgårdstrand IF den 9. Mar 2020


Fra førstkommende onsdag kl.13.30 starter fotballfritidsordning på kunstgresset på ÅIF banen.

Tilbudet gjelder alle barna som ønsker en ekstra fotball økt i løpet av uka. Det blir Petter Furuseth Olsen som er ansvarlig for disse øktene.

ÅIF stiller med forfriskninger slik at jentene og guttene våre får litt energi-påfyll før treningsøkta.

Tilbudet gjelder for alle født mellom 2006 og 2012 og er gratis.

Vi er ÅIF 💙⚽️


0 Kommentar

Meny Åsgårdstrand + ÅIF = Sant

Postet av Åsgårdstrand IF den 1. Mar 2020


Meny Åsgårdstrand på Paletten har i mange år vært en stor og viktig sponsor for ÅIF, nå er sponsoravtalen fornyet og forsterket.

Kjøpmann Hans Christian Auensen forteller til Gjengangeren denne uken, at han er imponert over den positive utviklingen idrettsforeningen har hatt de siste årene, og at han og Meny Åsgårdstrand ønsker å være med slik at ÅIF kan skape enda mer aktivitet for befolkningen i byen vår. Dette er noe vi i ÅIF setter stor pris på.

Ikke bare har vi fått en god sponsoravtale, men Meny Åsgårdstrand ønsker også å være mer synlig på arrangementer i ÅIFs regi. I tillegg har vi fått en egen «Pantepostkasse», ved panteautomatene på Meny. Her kan de som vil donere pantelappene sine til ÅIF, noe som er med på å gjøre en stor forskjell for barn og unge i byen vår.

ÅIF ønsker at alle som vil, skal få være med på aktivitetene i klubbens regi. Klubbens visjonen er å være en klubb for flest mulig, lengst mulig og best mulig. Med gode sponsorer, støttemedlemmer og donasjoner kan ÅIF nå denne visjonen, og vi kan  tilby barn i Åsgårdstrand aktiviteter hvor de får utfoldet seg og oppnå mestring uavhengig av foreldrenes økonomi.

Vi er svært takknemlige for å ha Meny Åsgårdstrand med på laget.

#VierÅif

Bildene har vært publisert i Gjengangeren 29.02.20 foto: Privat


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline