Julelotteri 2019

Postet av Åsgårdstrand IF den 28. Okt 2019

I mange år har ÅIF holdt julelotteri og 2019 er ikke noe unntak. I tradisjonens tro holder ÅIF sin årlige juleutlodning.

I disse dager får ÅIFs medlemmer, både fotball og allidrett, på barne- og ungdomsnivå fra 6 år og oppover, utdelt loddlister av deres respektive foreldrekontakter.

Frem til 24.november vil de selge lodd der pengene som kommer inn går tilbake til barn og ungdom i ÅIF og for å opprettholde og forbedre idrettsforeningens aktivitetstilbud. 

Laget/gruppa som selger flest lodd vil få spandert pizzakveld på klubbhuset. Og gutten/jenta som selger flest lodd vil få et gavekort på Intersport (Horten) til en verdi av 500,-.

Loddsalg på Paletten

Som tidligere vil vi også i år ha representanter fra ÅIF sittende i gangen på Paletten for å selge lodd. Det skjer over to helger. Torsdag til lørdag 28-30.november og torsdag til lørdag 12 - 14.desember. Vi sitter der fra kl. 12-18 disse dagene.

Vi har fortsatt ledige vakter disse dagene (hver vakt er på to timer), så dersom du ønsker å bidra er det bare å kontakte utlodningsansvarlig Esben Sand Aasen på tlf. 913 29 373 eller e-post: eaasen1989@gmail.com.

Gevinster:

Vi kan ikke ha lotteri uten gevinster og ÅIF er veldig takknemlig for at mange ønsker å bidra. Her følger foreløpig gevinstliste for årets utlodning. Den vil oppdateres forløpende etter hvert som flere gevinster kommer inn. Trekningsdato er onsdag 18.desember.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline