Fullt hus på ÅIF Juletrefest

Postet av Åsgårdstrand IF den 9. Jan 2020

Onsdag var det igjen duket for juletrefest på klubbhuset til ÅIF. Det er veldig hyggelig at det igjen blir arrangert juletrefest i ÅIFs regi, og ikke minst at det kom så mange.

Festen var full av energi, som det skal være på en juletrefest, og det ble arrangert aktiviteter både inne i og utenfor klubbhuset. I underetasjen var det laget en hinderløype hvor man blant annet kunne prøve seg på balansering, kasting av erte-poser og lakrissnøre spising. Selv om det var mørkt ute, ble de aller fleste med på rebusløp og naturbingo på plassen bak klubbhuset.

Salen inne ble omgjort til kafé hvor en kunne få kjøpt kaffe, gløgg, kaker og grillpølser, og ikke minst slå av en hyggelig prat med gamle og kanskje noen nye bekjentskaper.

For å få plass til så mange som mulig, ble det gang rundt juletreet under åpen himmel. Hele fire ringer klarte vi å danne rundt treet, mens vi stemte i med «Så går vi rundt om en Einebærbusk» og «Jeg gikk meg over sjø og land» med god hjelp av Einar Winther som forsanger. Vi avsluttet med «På låven sitter nissen», og til barnas store glede hadde ikke nissen, eller nissene i dette tilfellet, kommet seg hjem til Snøfall!

Hele 115 godteposer ble delt ut denne kvelden og det sier litt om det flotte engasjementet vi har i klubben vår. Enten som deltager eller som bidragsyter.

Det var også hyggelig at så mange også tok turen innom ÅIFs Loppebutikk denne kvelden, Nina Skjærseth minner om at det bare er å ta kontakt (915 55 402) hvis dere har lopper som kan selges i Loppebutikken.

Tusen takk for en flott kveld 

#vieråif


Bilder fra juletrefesten finner du her.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline