Dans i Åsgårdstrand

Postet av Åsgårdstrand IF den 14. Jan 2020

ÅIF fortsetter med dans for alle danseglade barn i Åsgårdstrand på Paletten treningssenter i 2. etasje. Det blir kurs over 10 ganger, og oppstart er i uke 4. Det blir i utgangspunktet tre forskjellige parti å velge mellom:

Dans 1 (Treningstid: Torsdager kl. 17.00-17.45)

Dans 1 er for de barna som ikke har danset så mye før, og ønsker å få en fin tilnærming til dans med enkle dansetrinn. Passer særlig for de minste barna.

Dans 2 (Treningstid: Torsdager kl. 16.00-16.45)

Dans 2 er for de barna som har danset litt før, og ønsker å få en videreutvikling med både enkle og litt mer avanserte dansetrinn. Passer for skolebarna.

 Dans Hiphop (Treningstid: Mandager kl. 16.00-16.45)

Hiphop kan beskrives som street style med tøffe dansetrinn. I hiphop er det sterke og store bevegelser som gjelder, og her lærer barna grunnleggende trinn. Passer for alle.

 

Pris: 600 kr. per kurs, om man velger å kombinere to kurs blir prisen 1000 kr. for begge kursene. Vippses til 11840, husk å merke påmeldingen med barnets navn, klasse og partiet barnet velger. 

 

Det er tre instuktører på hvert parti som har erfaring dans selv, samt at de har tidligere vært instruktører for ÅIF dansecrew. Disse heter Malin, Eleah og Ellinor.

Spørsmål? Kontakt Oda Eline Aasland:)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline