Treningshelg for G14

Postet av Åsgårdstrand IF den 9. Feb 2020

Denne helgen var samarbeidslaget Skoppum/ Åsgårdstrand G14 samlet til treningshelg i Åsgårdstrand. Skal vi tro programmet som var satt opp for helgen, lå de ikke på latsiden. På programmet var det selvfølgelig fotballtrening, men det var også satt av tid til spillermøte, dommerkurs og gjennomgang av Fair Play kontrakter.

-Og selvfølgelig tid til sosialt samvær. 

Første treningsøkt lørdag formiddag, var det Petter Furuseth Olsen som stod for, han har erfaring som a-lags spiller for Brann, Hammarby, Stabæk, FC Midtjylland og flere andre klubber, men startet karrieren sin i Flint IL som syvåring.  Det er alltid gøy når man får besøk av eksterne trenere som har spilt på toppnivå, spesielt når de kommer fra hjemlige trakter. Den andre treningsøkta var det vår egen A-lagstrener Torjus Næss som stod for.

Fair Play i idretten er viktig, på og utenfor banen. Fair Play ansvarlig i Skoppum IL, Ingvar Kjørum var ansvarlig for at gutta ble kjent med hva Fair Play står for, og at de ble bevisste sin egen rolle som rollemodeller for andre fotballspillere. Tilbakemeldingen på denne økta var at gutta hadde «bøttevis med gode refleksjoner og diskusjoner». Spillere med gode holdninger, det liker vi. 

Refleksjonene og diskusjonene fra denne økta kom nok god med da gutta fikk et enkelt dommerkurs søndag morgen. Dette kurset gjør dem rustet til å kunne dømme kamper for yngre lag. Dette er en flott måte å utnytte ressursene i klubben, da klubben får en base med klubbdommere, som lagledere kan bruke ved kamper og ikke minst når klubben er arrangør av Myldreturneringer. 

På veggene i garderobene på klubbhuset står det skrevet: Innsats, ære og samhold. Slike arrangementer som G14 har hatt denne helgen, bidrar til å skape og styrke disse egenskapene for laget og klubben. 

Vil du se flere bilder finner du dem  her.

Regner med dere har hatt en flott treningshelg :-)

#vieråif0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline