Meny Åsgårdstrand + ÅIF = Sant

Postet av Åsgårdstrand IF den 1. Mar 2020


Meny Åsgårdstrand på Paletten har i mange år vært en stor og viktig sponsor for ÅIF, nå er sponsoravtalen fornyet og forsterket.

Kjøpmann Hans Christian Auensen forteller til Gjengangeren denne uken, at han er imponert over den positive utviklingen idrettsforeningen har hatt de siste årene, og at han og Meny Åsgårdstrand ønsker å være med slik at ÅIF kan skape enda mer aktivitet for befolkningen i byen vår. Dette er noe vi i ÅIF setter stor pris på.

Ikke bare har vi fått en god sponsoravtale, men Meny Åsgårdstrand ønsker også å være mer synlig på arrangementer i ÅIFs regi. I tillegg har vi fått en egen «Pantepostkasse», ved panteautomatene på Meny. Her kan de som vil donere pantelappene sine til ÅIF, noe som er med på å gjøre en stor forskjell for barn og unge i byen vår.

ÅIF ønsker at alle som vil, skal få være med på aktivitetene i klubbens regi. Klubbens visjonen er å være en klubb for flest mulig, lengst mulig og best mulig. Med gode sponsorer, støttemedlemmer og donasjoner kan ÅIF nå denne visjonen, og vi kan  tilby barn i Åsgårdstrand aktiviteter hvor de får utfoldet seg og oppnå mestring uavhengig av foreldrenes økonomi.

Vi er svært takknemlige for å ha Meny Åsgårdstrand med på laget.

#VierÅif

Bildene har vært publisert i Gjengangeren 29.02.20 foto: Privat


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline