ÅIF tar ansvar

Postet av Åsgårdstrand IF den 7. Apr 2020

Det var nok mange som som ble glade da kommunen 1. april åpnet  de utendørs idrettsanleggene igjen, for å stimulere til mer fysisk aktivitet.

 Ordfører Are Karlsen skriver i sitt innlegg på Facebook samme dag:

"Alle som skal på idrettsanleggene må forhold seg til alle råd og påbud, som blant annet sier at en hele tiden skal følge hygienerådene, holde minimum to meters avstand til andre, og ikke være i grupper på mer enn fem mennesker. Vær også forsiktig med å ta på utstyr som brukes av flere.

Vi oppfordrer til tilstedeværelse fra voksne, slik at en sikrer at smittevernreglene følges". 

Styret i ÅIF oppfordrer alle til å være i aktivitet i denne perioden,og at retningslinjene gitt av myndighetene skal følges. Her i Åsgårdstrand er det nå mulighet for å gå på "Fotspor" rundt omkring i byen vår, nye koder legges ut på ÅIFs Facebook side hver mandag og det er laget en sykkelløype på området til idrettsforeningen. 

Nå som banen også er åpen for bruk, er det svært gledelig at mange benytter seg av dette, men det kan være vanskelig å holde avstand til hverandre og ikke minst la vær å spille mot hverandre. 

Derfor har ÅIF nå laget en vaktordning på banen, slik at store og små brukere blir påminnet om reglene for aktivitet på banen. Fra tirsdag til torsdag er det nå voksne tilstede på banen mellom kl.12.00 og kl.16.00. Disse har på seg gule vester så de er synlige. Om denne ordningen videreføres kommer an på om  myndighetene slipper opp på tiltakene eller ikke. 

Da jeg var på banen tirsdag formiddag var det stor aktivitet på banen, barna koste seg i sola og frydet seg over å kunne leke med ball. Jeg snakket med en liten gjeng fra ÅIFs 08 lag som fortalte at de var glade for å kunne komme sammen igjen, men de savnet å kunne spille mot hverandre. "Det blir til at vi trener på litt teknikk, pasningspill og  vendinger. Også skyter vi litt da! Vi savner treningene, det blir blir liksom ikke det samme når vi bare kan være 5 stykker". 

Som eneste jenta på banen, var Marthe også enig i dette, men allikevel hadde hun tatt turen ned  for å trene skuddbeinet sitt. 

Dagens første vakt hadde Christer tatt på seg, og det så ut som han synes det var litt gøy, der han måtte trå til som keeper for Kasper og Johannes. 

Daglig leder i ÅIF, Oddvar Thuve forteller at alle vaktene er dekket av foreldre som ønsker å bidra.  Godt å vite at smittevernreglene følges, også på banen. 0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline