Allaktivitet i allvær!

Postet av Åsgårdstrand IF den 11. Mai 2020

Sist søndag var ÅIF Allidrett på farten igjen. Denne gangen til Borrehaugene og Prestegårdstranda. Atter en gang var det godt oppmøte, selv om vi for første gang var litt, bare litt, uheldig med været. På en annen side, ikke alle kan skryte av å fisket krabbe i snøvær!

Til tross for skiftende vær, ble det en flott dag. De aller sprekeste startet med å sykle fra klubbhuset i små grupper for å etterkomme de retningslinjer som er gitt. Da de kom fram var det full fart med aktivitetsløype, fotballtennis, yoga, balansering på line og som tidligere nevnt krabbefiske.

Etter alle aktivitetene var det godt å få i seg noe varmt. Både pølser og marshmallows ble grillet på den store tønnegrillen. For er man på tur så må man også passe på å kose seg litt.

I disse koronatider hvor de fleste av oss til tider kanskje har følt seg litt isolert, er disse aktivitetene et positivt innslag. Det er deilig å få rørt på seg og ikke minst være sammen med andre. Med andre ord, godt for kropp og sjel.

Igjen må vi berømme ildsjelene som stiller opp uke etter uke for at andre skal få en fin opplevelse av tilhørighet og mestring. Vi gleder oss allerede til neste gang, og er spente på hva neste aktivitet er.

Lyst til å være med, følg med på Facebooksiden til Åsgårdstrand IF.

Her ser du flere bilder.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline